X
GO
en-USnl-NL

Huisregels

Controles Periodieke controles

De periodieke controles vinden plaats één keer per jaar of per half jaar. Uw tandarts zal aangeven wat voor u het beste is. Het is aan u om een afspraak bij ons te maken.

Pijnklachten Onverwachts pijn?

Ons streven is om ervoor te zorgen dat u als patiënt van Tandartsen - en Endodontologie kliniek Westerpark nooit onverwacht pijn krijgt aan uw gebit, indien het wel gebeurt, kunt u tijdens de openingstijden ons bellen om direct een afspraak te maken, buiten de openingstijden en op zon- en feestdagen kunt u contact opnemen met de spoeddienst Amsterdam, nr.(020) 303 45 00

Afspraak annuleren

Wij reserveren ruim de tijd om u in alle rust te kunnen helpen. Probeert u daarom op tijd te komen en de afspraken niet te vergeten. Indien u verhindert bent verzoeken wij u om uiterlijk 24 uur van te voren uw afspraak bij ons te annuleren. Bij het niet nakomen van een afspraak zonder bericht of het te laat annuleren van een afspraak, zijn wij genoodzaakt om per 15 minuten een bedrag van 35,- euro in rekening te brengen.

Betaling Infomedics

Als extra service hebben wij bedrijf Infomedics ingeschakeld om onze financiële administratie en uw rekeningen over te nemen en door te communiceren naar uw verzekering. Patiënten die aanvullende tandartsverzekering hebben hoeven niks voor te schieten. De rekeningen worden via bedrijf Infomedics naar de verzekering gestuurd, indien er en restnota overblijft, krijgt u hiervan een acceptgiro samen met een overzicht van welke codes wel of niet vergoed zijn.
Patiënten die geen aanvullende tandartsverzekering hebben worden geacht de rekeningen na iedere behandeling bij de balie af te rekenen, het liefst per PIN.
Meer informatie over Infomedics vindt u op www.infomedics.nl

Privacy

In de kliniek gaan vertrouwelijk om met uw gegevens en om dezelfde redenen is het niet toegestaan voor de patiënten om beeldmateriaal te verzamelen in de praktijk.

Algemeen

Wanneer u klachten heeft kunt u hier klikken.