X
GO
en-USnl-NL

Team

We hebben een gezellig maar professioneel team van assistentes, mondzorgkundigen en tandartsen. U zult altijd bij dezelfde tandarts terecht kunnen, maar indien nodig staat de rest van ons team 6 dagen in de week voor u klaar.

A. Feiz Barazandeh

BIG nummer: 19909960202

Tandarts

Endodontologie

A. Feiz Barazandeh heeft in 2003 zijn propedeuse in de biomedische wetenschappen aan de UVA gehaald maar heeft toch besloten om tandarts te worden. De dynamiek van het vak, namelijk het technische aspect, de wetenschap en het zorgverlenen in één. In 2003 is hij begonnen met de opleiding tandheelkunde en is in juni 2008, als tandarts afgestudeerd. Gelijk hierna is hij in een verwijspraktijk begonnen, veel bijscholingen gevolgd en persoonlijke training gehad in de kliniek. In 2010 is hij aangenomen voor de post-academische opleiding endodontologie op ACTA waarvoor hij in 2013 zijn diploma in ontvangst heeft mogen nemen. Inmiddels is hij fulltime bezig met endodontologie, implantologie, orthodontie en restauratieve tandheelkunde. Feiz Barazandeh: ‘Ik hou van mijn werk en probeer ook steeds beter te worden in alles wat ik doe’.

Meer info over tandarts A. Feiz Barazandeh: Curriculum Vitae

G. Caraballo Ortiz

BIG nummer: 19918000202

Tandarts

G. Caraballo Ortiz is een vriendelijke en gedreven tandarts met speciale affiniteit voor restauratieve tandheelkunde. Hij heeft gestudeerd aan de universiteit van Sevilla, Spanje en heeft zijn diploma tot tandarts behaald in 2013. Na zijn studie heeft hij de cursus Aesthetics Expert gevolgd aan dezelfde universiteit, wat hem de baan als restauratief tandarts bezorgde in Nederland. Bij onze praktijk kunt u bij hem terecht voor restauratieve behandelingen. Veelal restaureert hij in onze praktijk tanden en/of kiezen na een wortelkanaalbehandeling.

W. Elkhatib

BIG nummer: 59926644102

Tandarts

Een nauwkeurige en bekwame tandarts die patiënten graag laat glimlachen en hen voorziet van de nodige kennis voor een gezond gebit.
Hij is in 2010 afgestudeerd als tandarts en heeft inmiddels meerdere cliënten tevreden mogen stellen. Elkhatib heeft veel ervaring met angstige cliënten en kan ze goed geruststellen.
De dag afsluiten met de gedachte dat hij mensen blij heeft kunnen maken, geeft hij de kracht om de volgende dag door te gaan.

R. Elnimr

BIG nummer: 79923534302

Tandarts

R. Elnimr is een jonge en ambitieuze tandarts die in Nederland is geboren maar is afgestudeerd aan de Future University in Egypte en toen hij in 2018 terugkeerde naar Nederland deed hij nog drie jaar extra studie aan ACTA (Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam) om een gediplomeerd Nederlands behandelaar worden.
Op dit moment is hij bezig met een master Orthodontie, aangezien dat zijn passie is, heeft hij ook bij drie verschillende orthodontisten in onze kliniek stage gelopen.
Rami is een erg actief persoon wiens favoriete bezigheid dansen is, naast basketballen, boksen en ook lezen en reizen.