X
GO
en-USnl-NL

Team

We hebben een gezellig maar professioneel team van assistentes, mondzorgkundigen en tandartsen. U zult altijd bij dezelfde tandarts terecht kunnen, maar indien nodig staat de rest van ons team 6 dagen in de week voor u klaar.

A. Feiz Barazandeh

BIG nummer: 19909960202

Tandarts

Endodontologie

A. Feiz Barazandeh heeft in 2003 zijn propedeuse in de biomedische wetenschappen aan de UVA gehaald maar heeft toch besloten om tandarts te worden. De dynamiek van het vak, namelijk het technische aspect, de wetenschap en het zorgverlenen in één. In 2003 is hij begonnen met de opleiding tandheelkunde en is in juni 2008, als tandarts afgestudeerd. Gelijk hierna is hij in een verwijspraktijk begonnen, veel bijscholingen gevolgd en persoonlijke training gehad in de kliniek. In 2010 is hij aangenomen voor de post-academische opleiding endodontologie op ACTA waarvoor hij in 2013 zijn diploma in ontvangst heeft mogen nemen. Inmiddels is hij fulltime bezig met endodontologie, implantologie, orthodontie en restauratieve tandheelkunde. Feiz Barazandeh: ‘Ik hou van mijn werk en probeer ook steeds beter te worden in alles wat ik doe’.

Meer info over tandarts A. Feiz Barazandeh: Curriculum Vitae

G. Caraballo Ortiz

BIG nummer: 19918000202

Tandarts

G. Caraballo Ortiz is een vriendelijke en gedreven tandarts met speciale affiniteit voor restauratieve tandheelkunde. Hij heeft gestudeerd aan de universiteit van Sevilla, Spanje en heeft zijn diploma tot tandarts behaald in 2013. Na zijn studie heeft hij de cursus Aesthetics Expert gevolgd aan dezelfde universiteit, wat hem de baan als restauratief tandarts bezorgde in Nederland. Bij onze praktijk kunt u bij hem terecht voor restauratieve behandelingen. Veelal restaureert hij in onze praktijk tanden en/of kiezen na een wortelkanaalbehandeling.

A. Reina

BIG nummer: 89921607402

Tandarts

C. Boutsioukis

BIG nummer: 19915387502

Tandarts
Endodontologie

C. Boutsiouskis is in 2003 afgestudeerd als tandarts en in 2006 als tandarts-endodontoloog aan de Universiteit van Thessaloniki in Griekenland. Hij heeft zijn PhD afgerond in 2010 en verdeelt sindsdien zijn tijd tussen het werken in de kliniek, lesgeven en onderzoek in endodontologie. Hij is verbonden aan de ACTA , afdeling endodontologie waar hij zowel lesgeeft als onderzoek verricht en begeleidt.

D. M. Koutsoumpou

BIG nummer: 49920412402

Ortho-tandarts

D.M Koutsoumpou is afgestudeerd als tandarts in 2008 in de universiteit van Athene, Griekenland. In 2011 is ze begonnen met een full-time opleiding aan de Karolinka Instituut in Stockholm, zweden en in 2014 is ze afgestudeerd als orthodontist. Sindsdien werkt zij alleen maar als orthodontist. Zij spendeert grotendeels van haar tijd in Griekenland maar komt iedere maand naar Nederland om orthodontie uit te voeren. Zij is ook bezig om haar erkenning als orthodontist in Nederland te halen. Zij werkt sinds 2014. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om films te kijken en verschillende soorten muziek te ontdekken.

Meer info over tandarts Koutsoumpou: Curriculum Vitae